player image
player image

9 skarpe til Tobias Mølgaard

Det er tid til skarpe spørgsmål om andet end kun fodbold. Vi kommer bl.a. rundt omkring truppen realitystjerne, en sjov fodboldhistorie og hvilken medspiller Tobias Mølgaard ikke vil ende på en øde ø med. 

Hvor mange pladser kan du egentlig spille?

"Det er egentlig et godt spørgsmål. Med lidt god vilje kan jeg vel snige mig op på 2-3 stykker. Kant og central midt er nok der jeg primært spiller. Jeg har dog også været nede at spille back af og til, men det er lidt ligesom at spille lotto. Man håber på det bedste, men ved godt chancen er ret lille for, at det går godt"

 

Fortæl en god fodboldhistorie/episode?

Jeg tror egentlig hellere, at jeg vil fortælle en gåde, som har vist sig at være rigtig. Hvad er forskellen på Liverpool og et te brev? 

Te brevet plejer at blive længere i cuppen"

 

Hvilken kamp står skarpest i din hukommelse i din Thisted-tid?

2Når jeg tænker tilbage på de år, jeg har spillet i Thisted, dukker der altid et specielt minde frem. Det var min anden kamp for Thisted U17, og grundet en skade på venstre back, blev jeg sat derned at spille. For at sige det mildt, blev jeg ikke ligefrem kampens spiller. 7-2 i pausen, og jeg måtte lige en tur på bænken og se resten af kampen. Vi vandt dog anden halvleg med 2-1. Den kamp glemmer jeg nok aldrig"

 

Har du en bedste ven i truppen?

"Jeg vil ikke sige, at jeg har en bedste ven. Der er mange forskellige, sjove og rare mennesker i truppen, så jeg synes egentlig jeg kommer fint ud af det med alle"

 

 Hvem vil egne sig bedst til at være med i et reality-program?

"Der ser jeg rigtig mange muligheder. Mit største ønske er jo, at Mikkel T kom med i dagens mand. Men et realistisk bud vil nok være at sende Sonny og Jeff med i ”Mænd på barsel”.

  

Hvem vil du gerne/ikke ende på en øde ø med, hvorfor? 

"Jeg vil nok vælge at strande på en øde ø med vores massør Henrik. Han ligner en mand som kan klare lidt hvert. 

Modsat vil jeg være rigtig ked af at ende på en øde ø med Asger. Han snakker helt usandsynligt meget i søvne. Det går jo ikke"

 

Hvilket civilt arbejde vil du helst have, hvis du selv kan vælge?

"Når man først har prøvet at være pedel, er det noget man holder fast i. Det er ikke længere et arbejde, det er en livsstil"

 

Hvilken dansk Superligaklub står dit hjerte nær? 

"Jeg vil ikke kalde mig fan af nogen hold i Superligaen. Generelt holder jeg nok bare lidt med de jyske hold" 

 

Har du specielt talent for andet end fodbold?

"Nej"

 

Hvor meget bidrager du til bødekassen?

"Urimeligt meget"

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok