player image
player image

Agger fortsætter karrieren i Norge 

Mikkel Agger er solgt til den norske Eliteserieklub, Sarpsborg 08. 

For Mikkel Agger har efterårets præstationer sat ham i rampelyset, og fodboldspilleren fortsætter i den bedste norske række, som også er kendt som Tippeligaen, men i dag hedder Eliteserien. 

“Sarpsborg 08 er en stor mulighed. Det er en spændende klub i stor udvikling, og som har været rigtig godt kørende. Og en klub der har vist stor interesse for mig, og det har været vigtigt i mit valg. 

Der har været mange overvejelser, om jeg skulle blive i Danmark eller tage til et andet land. Men nu kunne min kæreste og jeg godt tænke os at få et eventyr ud af det, så det bliver spændende. 

Jeg tror og håber på, at den norske liga passer mig godt med fart over feltet og håber, at Sarpsborg og jeg er et godt match. Jeg glæder mig også til at komme ud at spille Europæisk fodbold i foråret, hvilket er en stor bonus i mit skifte”, siger Mikkel Agger og sender rosende ord tilbage til Thisted FC. 

"Jeg føler, at jeg har fået en god ballast med efter et godt ophold i Thisted FC og føler, at jeg er ved at være på toppen efter et fornuftigt efterår og har bygget på i den tid, jeg har været i Thisted FC. 

Jeg var her to år som ungdomsspiller og har været igennem systemet her og fik chancen tidligt for at komme omkring førsteholdet, og det har været med til at skubbe mig ekstra i gang, og det gik også forrygende, da jeg blev solgt første gang. Thisted FC´s Elitearbejdet har betydet meget for mig, for det var virkelig der, jeg slog igennem”, siger Mikkel Agger. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok