player image
player image

Anfører: Den nye dreng i klassen

Vi runder sæsonen af med anføreren, som siger tak for sæson 2017-2018. 

“Det altoverskyggende mål for sæsonen var overlevelse. Det mål er indfriet så alt i alt, har det været en godkendt sæson. Når det så er sagt, er det selvfølgelig ærgerligt, at stå her med to kampe (artiklen er produceret inden opgøret mod Fremad Amager, red)  igen og se tilbage på et hårdt og ikke mindst frustrerende forår uden sejr. Det har bestemt ikke været sjovt. 

På den anden side er det en meget sund reminder, inden næste sæson begynder, om at vi skal huske, hvor vi kommer fra. Vi er altså den nye dreng i klassen, og der er benhård konkurrence i 1. Division. 

Når jeg ser tilbage på sæsonen vil jeg huske de mange sejre og de store kampe på hjemmebanen, især Vejle og Viborg FF.  Den stemning der var på Sparekassen Thy Arena var fænomenal. Desuden er det også vigtigt at nævne, at i udebanekampen mod Skive, var der nærmest var flere tilskuer, der holdt med Thisted end Skive”, siger anføreren med et glimt i øjet. 

“Så tusind tak for de oplevelser i sæsonen, og vi ser frem til flere af sådan nogle i sæsonen 18/19”, siger Allan Høvenhoff. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok