player image
player image

Anfører: Opstart en speciel årstid

Der knokles igennem på træningsanlægget på Lerpytter frem mod d. første kamp i Vejle d. 2. marts. Og opstarten er en speciel periode. 

"Vi skal allerførst finde form og rytme i spillet frem igen, inden det for alvor går løs. Der er vi så heldige idet, at der er to dejlige måneder til første kamp en fredag aften i Vejle. Helt konkret skal vi hjælpe (måske) nye spillere med systemet, og så plejer Mattsson og co. at have noget nyt, der kan tilføje til konceptet", siger anfører, Allan Høvenhoff.

 I forhold til gamle dage var pausen fra første i november til omkring først i april. Denne gang er der kun ca. 62 dage til forberedelse, og i den periode skal Thisted FC på to træningslejre. 

"Opstarten er en speciel årstid med rigelig af aerobe sessioner kombineret med diverse luk-øjnene-og-løb træninger. I forlængelse heraf spilles der i snit 5-6 træningskampe med forskellig intensitet. I Thisted har vi to gange træningslejr, så det plejer at reducere tiden til første turneringskamp", siger Allan Høvenhoff. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok