player image
player image

Assisstent: Ingen vinter haft

Gode vejrforhold har gjort opstarten optimal, fordi man har kunnet træne kontinuerligt. 

“Vi har haft en rigtig god opstart, og tæt på en perfekt en af slagsen. Vi har kun haft små skade rundervejs, og det betyder, at vi har været mange på træningsbanen hele tiden. 

Og grundformen er vi kommet langt med, så tidspunktet taget i betragtning, så ser det godt ud. Vejret har også været med os, fordi vi ingen vinter har haft, så vi har kunnet træne alle dage", siger Henning Pedersen. 

i Thisted FC har man tidligere haft fem en halv måned uden en betydningsfuld kamp, og sådan er det heldigvis ikke længere. Om ca. en måned går turneringen i gang. 

Ulidelig lang

"Vi mangler lige at gøre det sidste færdig på det fysiske område inden at det taktiske i træningerne tager over. En måned til sæsonstart passer fint, og det er rigtig dejligt, at vi snart skal i gang. Og den form som spillerne mødte ind i var på et højt niveau, fordi de vidste, at der var kort tid til sæsonstart. Vi startede også på et højt niveau, så vi ikke skal løfte så meget igen, og vi kan sagtens nå at blive klar. 

Det er meget motiverende, at vinterpausen er forholdsvis kort, fordi nogle gange har vinterperioden været ulidelig lang, hvor man træner og spiller træningskampe ii en uendelighed. Nu er der få træningskampe og uger til at blive klar, så det passer perfekt”, siger assistenttræner, Henning Pedersen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok