player image
player image

Assistent: En tand foran Skive

Vi fik en reaktion fra assistenttræner, Henning Pedersen, efter dagens sejr på 2-1. 

"Det var en fin præstation. Vi leverede en rigtig god første halvleg, hvor de dyder, som vi har vist i efteråret, kom til udtryk. Så må vi erkende, at Skive kom bedre ud til anden halvleg end os, og der kan man sige, at de sidste 45 minutter blev en rodet affære, hvor begge hold havde chancer til at score yderligere. 

Men kigger jeg på den indsats vores spillere leverede, synes jeg, at det var fortjent, at vi vandt. I en tæt kamp var vi en tand foran Skive på rigtig mange parametre", siger assistenttræneren. 

Anfører, Allan Høvenhoff, sad udenfor og det glæder Henning Pedersen, at andre generelt tager over, når skader eller karantæner rammer. 

"Inden sæsonen var jeg i tvivl om, hvordan skader og karantæner vil påvirke os, men vi har så gode spillere i truppen, og vi viste også denne gang, at vi er godt dækket ind, så vi kan klare at have karantæner ude, at det rammer os hårdt. 

Joakim Mattsson har fået truppen til at steppe op, så alle har flyttet på sig, og flere er godt rustet til at spille på det her niveau", siger Henning Pedersen. 

Koncept er holdbart

Mandag d. 13. november skal Thisted FC igen spille topkamp, og hvem havde efter oprykningen spået, at Thisted FC sent på sæsonen skulle være med i denne del af 1. Division. 

"Vi glæder os helt vildt til, at vi igen får lov at spille topkamp, for det vil spillerne rigtig gerne. Havde nogen sagt til os i sommer, at vi kom til at spille topkampe i 1. Division i slutfasen af efteråret, så havde vi kigget mærkelig på dem, og nu spiller vi den ene topkamp efter den anden. Og det fortæller, at det koncept, som er implementeret har bevist, at det er holdbart", siger assistenttræneren, men topkamp eller ej, så hedder missionen stadig overlevelse. 

Det mål er endnu ikke opfyldt, men det kommer tættere og tættere på. 

"Jeg regner ikke med, at vi kommer i nedrykningfare, men det kræver, at vi fortsat har en ydmyghed tilgang til tingene. Der er ingen forskel på tilgangen, om vi møder Skive eller Vejle. Ydmyghed ligger også i hele vores setup, og så en masse hårdt arbejde", siger Henning Pedersen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok