player image
player image

Assistent: Første halvleg meget lige

Henrik Larsen kommenterer på nederlaget til Viborg FF. 

"Min oplevelse er, at første halvleg var en lige kamp med meget få chancer i begge ender. Vi havde godt styr Viborg i vores defensiv, og omvendt havde vi svært ved at få bragt os i fordelagtige afslutnings positioner. 

Anden halvleg starter lidt på samme måde, men så smider de ind bold i i feltet mod Christian Moses, og som jeg ser det, så ryger den op i hovedet på Mathias Myrthue, som tager sig til ansigtet, og i det moment så opfatter Moses det hurtigt og får flugtet på bolden, hvor vi ikke når at få støttet bagfra. Så det lignede ikke en chance, men Moses var skarp og fik den puttet ind. 

Så må man sige, at det var op ad bakke, da vi ikke skabte mange chancer. Vi savnede at komme ned bag deres forsvar og nå at fastholde spillet på deres banehalvdel, og så blev det svært for os at angribe Viborg FF. 

Bider tænderne sammen 

Så åbnede vi os og skulle prøve at lave en scoring, og det gav Viborg FF muligheder, og de greb dem og gjorde dem færdige, og derfor tabte vi tabte 3-0. 

Lige nu er vi gigantisk skuffet. Vi havde sat næsen op efter noget mere på hjemmebane med pænt besøg af tilskuere. Vi ska lige bruge weekenden på at sunde os, for det er aldrig sjovt at tabt 3-0 på Sparekassen Thy Arena.

På mandag så må vi have kigget på tingene og se, om der er knapper vi kan justere på. Det er mentalt hårdt det her og en stor opgave, men vi er så hårdtarbejdende og bider tænderne sammen og vil se, om vi ikke kan blive endnu skarpere på nogle områder", siger Henrik Larsen. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok