player image
player image

Assistent: Gassen er ikke gået af ballonen

Selvom Thisted FC endnu ikke har vundet, så mener assistenttræner, Henrik Larsen, absolut ikke at gassen er gået af ballonen. 

“Vi går bestemt efter at få en sejr i dag. Vi spiller en første halvleg, hvor vi ikke var i rette gear, og så er FC Fredericia for godt et hold, og vi kommer til at løbe lidt efter dem. 

I 2. halvleg kommer vi fint ud og begynder at få bragt spillet ind i feltet og lagt pres på andenbolde og kommer mere ud over kanterne. Til sidst kan FC Fredericia ikke modstå det, og Tobias Mølgaard, som havde flere gode aktioner på venstrekanten, skruede bolden ind ovre i modsatte side", siger Henrik Larsen. 

Flere hæfter sig måske ved, at Thisted FC er uden sejr i foråret, men kan kan se forskelligt på det.

"Man kan også vende den om at sige, vi er ubesejret i de sidste to kampe. Og i Nykøbing var vi så tæt på sejren, så det er små marginaler, der gør, at vi ikke vinder. FC Fredericia er formentlig det bedst spillende hold i rækken og ikke et hold, som man bare slår. De spillede Esbjerg ud af banen for nylig og 1-1 er et fint resultatet isoleret set mod så dygtigt et hold. 

Der er en vindermentalitet på holdet, som gør, at ingen tillader, at der går gas af ballonen, og når man ser rækken, så er den fortsat spændende. Der skal ikke meget til for at vende op og ned på tingene. Ingen hold vinder alle deres kampe. Bl.a. slår Viborg Skive i sidste minut, Brabrand slår HB Køge. Det fortæller, at der er tætte kampe, så jeg føler bestemt ikke gassen er gået af ballonen, fordi vi ikke har vundet endnu", siger Henrik Larsen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok