player image
player image

Assistent: Hver en sejr er en overraskelse

Starten på sæsonen har givet Thisted FC en plads i top 2, og det ser Henning Pedersen ikke som en dyb tilfældighed. 

"Jeg føler ikke, at vi skriver ikke historie, fordi sejrene er naturlige følger af vores hårde arbejde i dagligdagen. Vi har fundet godt koncept og har en spillertrup, som er meget meget sulten efter at bevise deres værd.

Det meste af truppen har været sammen 2-3 år, og der har det været et må oml, at vi skulle bevæge os op i 1. Division, og nu er vi kommet dertil, og så skulle vi yde noget ekstra ordinært. Vi har lagt på hvert eneste år, og at vi så er tophold, er bare dejligt", siger Henning Pedersen, der tror, at nogle modstandere har undervurderet Thisted, men at de dage også er forbi. 

"Respekten var nok ikke så stor til at begynde med, men den er formentlig steget hos de andre hold i takt med vores resultater", siger assistenttræneren og tager en vurdering af, om Thisted FC fortsat kan være med i toppen. 

"Vi kan ikke spå om, hvordan vi står på den lange bane, men jeg tror ikke, at vi er færdig med at løfte os og kan levere overraskelser. Hver gang vi vinder, så er det overraskelse, da vi spiller mod en del fuldtidshold, som har bedre forudsætninger i dagligdagen. Men fordi vi har de relationer, vi har, så kan det bære os langt. 

En sjov bemærkning

Målet er stadig overlevelse, for vi har ikke reddet os endnu. Og når vi har indfriet det, så kan vi sætte nye målsætninger", fortæller HP, der også ude i omgivelserne har hørt fans, som med et glimt i øjet næver ordet Superliga. 

"Jeg synes også, det er sjov med bemærkningerne om Superliga, men heller ikke mere end det. Vi så jo Skive lave en lang flot periode sidste år, og i slutfasen var det fuldtidsholdene, som havde de sidste gram mere at byde ind med, og sådan tror jeg også den her sæson kommer til at se ud. Men det betyder ikke, at vi ikke kan være med i lang tid", lyder det fra Henning Pedersen, som også godt er klar over, hvad der kan sætte en stopper for pointhøsten. 

"Hvis vi taber vores gode indstilling og det at arbejde stenhårdt, og det gælder hele ugen. Læner vi os lidt tilbage, så vil stimen stoppe", siger Henning Pedersen. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok