player image
player image

Assistent: Nogle bliver overrasket

Vi har her på redaktionen fået en snak med Henrik Larsen. Han glæder sig til samarbejdet med Bo Thomsen og tror, at nogle bliver overrasket, når sæsonen går i gang. 

“Først og fremmest glæder jeg mig til at møde gutterne igen og få trænet. Det er som en flok kvier, der skal på græs i foråret, for fire ugers pause er lang tid specielt, når der er godt vejr, og vi ikke skal møde ind i fem graders frost og snevejr. 

Det er en ny sæson, en ny start og ny energi. Jeg glæder mig til at se de gamle dreng og de nye, som dukker op, og se hvordan vi kan stykket det sammen, så vi kan skabe en stærk enhed. Man har i en trup brug for dynamik, og det kan ske ved, at der kommer nye folk ind, og vi starter en ny sæson. Vi har seks uger til at bygge det op, og det er en spændende opgave og en af de mest spændende tider på året. 

Den første træning er man en form for kampklar, fordi premieropgøret er tæt på. Det er noget andet om vinteren, hvor man starter i januar, og der er lang tid til første turneringskamp. Der går lidt tid, inden nerven og intensiteten indfinder sig, og den er der fra første fløjt, når vi starter op om sommeren", siger Henrik Larsen, som allerede har godt gang i samarbejdet med Bo Thomsen. 

Nogle bliver overrasket

“Vi er da ikke dem, som folk snakker mest om. Vi går lidt under radaren, og det passer måske godt til en flok thyboer, som så popper op, når folk regner mindst med det, og jeg har en fornemmelse af, at nogle bliver overrasket, når vi starter op.

Mange har dømt os ude, og det tror jeg, at de vil revurdere. Måske har vi mistet dygtige spillere, men vi har altså stadig dygtige folk i truppen, og vi har bl.a. sagt goddag til Mathias Rosenørn og Jeppe Mehl. Mange har fokuseret på, hvem vi har mistet, men ikke så meget fokus på, at Mehl kommer fra Superligaen og Rosenørn har vist høj klasse og lur mig om nogle af dem, vi har i forvejen, ikke stepper op og tager større ansvar", fortæller Henrik Larsen og kan konstatere, at samarbejdet i trænerteamet er startet perfekt. 

"Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Bo Thomsen. Bo og jeg har snakket en masse igennem om bl.a. spillestil, hvordan vil vi træne, truppens opbygning, og har vi mange ens tanker. Så jeg sidder med energi og tænker, det bliver fedt, for vi har mange ting til fælles", siger Henrik Larsen. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok