player image
player image

Assistent: Optimisme er uforandret

Henning Pedersen oplever, at Thisted FC fortsat har leveret og præsteret, hvis man sammenligner med efteråret. Forskellen er bare, at sejrene er udeblevet. 

“Jeg synes, at vi har spillet gode kampe. Vi har bare manglet det sidste, og det leder vi efter hver eneste dag. Når vi evaluerer kampene, så har vi i langt de fleste opgør haft mulighed for at få uafgjort eller sejr. Det er kun Esbjerg-hjemme, hvor jeg så, at vi var et godt stykke fra at få point", siger Henning Pedersen til thistedc.dk, og assistenttræneren ser ingen grund til, at sejrene ikke snart kommer i hus. 

"Havde vi ikke tilspillet os chancer eller vist rimelig stabilt forsvarsspil, så var der grund til bekymring, men sådan er det ikke. Det handler kun om at få marginaler over på vores side, og det kan kun hårdt arbejde til træningerne flytte. Der er ingen grund til ikke at tro på, at der ikke lægger tre point og venter på os. 

Helt uforandret

For os føler jeg ikke, at der har været stor forskel på efterår og forår, fordi vi har præsteret i begge sæsonhalvdele. Så længe, vi leverer og præsterer i dagligdagen og kampene, så ligner det noget af det, vi så i efteråret", siger Henning Pedersen, som på fredag står over for sin tidligere klub Viborg FF, der besøger Sparekassen Thy Arena. 

"Efter vores kamp i Esbjerg tænker jeg, at vi har muligheder for at tage tre point i den kamp. Vi havde en kamp i Viborg tidligere på sæsonen, og det var med den besætning, som er i dag, så vores optimisme og tro på tingene, er helt uforandret", fortæller assistenten og knytter kort en kommentar til grønsværen.

"Banen ser fin ud, og bliver trimmet på kampdagen”, siger Henning Pedersen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok