player image
player image

Assistent: Så gode ting offensivt

Assistenttræner, Henrik Larsen, gav sine kommentarer efter 6-3 nederlaget til Viborg FF. 

"De første 20 minutter kommer vi under voldsomt pres fra Viborg, som spillede rigtig godt og havde mange løb på vores bagkæde og dybdeløb og mega agressiv i alt, hvad de foretog sig. De spillede i et højt tempo og havde svært ved at få sat presset rigtigt på dem og kæmpede lidt med at få sat vores eget spil, når vi havde bolden. 

I den periode kommer vi også bagud 2-0, men så derefter fik vi lige sat presset bedre og fik bedre fat i kampen. Bl.a. havde Sakari en chance, hvor han var tæt på at være alene med keeperen. Så scorede han til 2-1 efter en rigtig flot dybdebold. 

Så er det ligesom om, at kampen ændrer karakter, og vi bliver farlige i vores offensiv. Viborg scorer til 3-1 lige inden pausen i en situation, hvor vi ikke var helt tilfredse med vores agressivitet. 

To straffespark

Vi kom fint ud til 2. halvleg og fik os på tingene og vendt spillet godt. Christian Kudsk kom ind og lavede mange gode aktioner på højrekanten og scorede også et flot mål. Vi blev dog fanget i nogle af vores defensive aktioner, selvom vi havde nogenlunde styr på at sætte presset rigtigt. 

Så mangler vi måske den sidste hårdhed i den enkelte duel, men kommer offensivt til gode muligheder. Sakari fik igen efter fint opspil lavet et straffe i mod sig, og det scorede han på. Senere i halvlegen får vi et straffe mere, som Mads Vang desværre brænder. 

Viborg FF. er lige nu en tak foran os på det fysiske og konditionelle, og konklusionen på kampen er, at vi så gode ting offensivt. Vi så gode momenter i forhold til at sætte presset rigtigt, og nu er vi ved at være derhenne, hvor vi skal gøre det i en hel kamp. 

Nu har vi en god træningsuge og få samlet op på nogle ting og det skal blive godt at få en hel uge. Vi har haft tre testkampe i den her uge", siger Henrik Larsen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok