player image
player image

Assistenttræner: Meget på spil mod Vendsyssel FF

Læs her optakt med Henning Pedersen, som understreger, at der er meget på spil lørdag eftermiddag mod Vendsyssel FF. 

“Det er selvfølgelig en kæmpe opgave og en oprykningskandidat, som vi skal op i mod. De arbejder hårdt for at komme mellem de tre øverste rækken, og vi har erfaret gennem hele foråret, at alle kampe er svære, og sådan er 1. Division. 

Det er en kamp på niveau med dem, som vi har spillet på det seneste, og jeg ser det som et spændende opgør. Vendsyssel vil gerne frem og skal frem på banen for at hente tre point, og det er også vores målsætning. 

Vi har længe tørstet efter at få forårets første sejr, og jo mere den lader vente på sig, jo tættere håber jeg, at den kommer. Vi står godt rustet, og har en topmotiveret spillertrup, og derfor ser jeg, at vi er klar til opgøret. Nu har vi endelig en hjemmekamp, og jeg er sikker på, at vi får det bedste fra spillerne. 

Vores tilgang til kampe er meget simpel, for det er på indsats, indstilling, parathed og vilje, at vi skal vinde og skabe kampen. De Thisted-spillere der står på banen, når der er kickoff, de er klar. 

Desuden har vi meget at spille for, for det er længe siden, at vi har sunget sejrsangen, og det vil betyde så meget for os at gøre det. Så vi føler, der er meget på spil, og vi vil gerne stadig slutte så højt på tabellen som overhovedet mulig”, siger Henning Pedersen. 

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok