player image
player image

Assistenttræner: Tyrkiet godt tidspunkt

Henrik Larsen skal på sin første træningslejr med Thisted FC, og glæder sig til et afbræk fra dansk vinter. 

"Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi kommer derned. Det er et rigtig godt tidspunkt, vi skal afsted på efter, at vi har trænet hårdt i en lang periode i skiftende vejrsituationer", siger assistenttræneren, der ikke set nogen problem i, at der er turneringskamp kort tid efter ankomst til Danmark d. 25. februar. 

"Der er tid til at få turen ud af kroppen og træne lidt hjemme. Vinterperioden er en lidt hårdere periode at komme igennem, selvom den er kortere end sædvanlig. Nu får vi et godt afbræk, og så er vi klar til Vejle-kampen fredag d. 2. marts. 

Var vi taget afsted for tre uger siden, så havde vi stået i et vadested mellem det fysiske og taktiske. Nu er vi langt på det fysiske område, og kan arbejde mere detaljeorienteret", siger Henrik Larsen og pointerer også, at der er en social del i turen, hvor truppen skal rystes endnu bedre sammen. 

Stå stille i 16-20 grader

"Vi er så klar til at få græs under støvlerne, og nu trænger vi også til at træne detaljerne og de sidste finesser, hvor der er bedre tid og mulighed for det. Vi kan ikke stå stille særlig lang tid herhjemme, men det kan vi i 16-20 grader i Tyrkiet. 

Vi kommer på træningsbanen mange gange, og vi skal se, om vi kan få aftalerne på plads og få kigget lidt mere på vores angrebsspil, ja vi skal hele vejen rundt. 

Vi har ikke fået så mange nye ind, men har en god stamme på holdet, som kan være med til at give noget kontinuitet, og den er altså vigtigere end at få en masse nye folk ind. Kan vi bygge oven på det, som vi havde i efteråret, vil det være fantastisk. 

Vi spiller træningskamp både onsdag og fredag og derindimellem har vi træninger til to om dagen. Og så har vi mellem kampene programsat lidt frihed, for det er en hård uge", siger Henrik Larsen. 

 

Træningskampene i Tyrkiet ser sådan her ud: 

Onsdag d. 21. februar : Thisted FC - FC Kaysar (Kazakhstan bedste række) 

Fredag d. 23. februar:   Thisted FC - SC Desna (Ukraine, næstbedste række)  

 

Thisted FC rejser fra Billund søndag d. 18.februar kl. 19.30 med ankomst til Tyrkiet 1.25 (lokal tid) 

Hjemrejsen er søndag d. 25. februar kl. 16.30 med ankomst til Billund 18.35 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok