player image
player image

Avarta-chef: Frygter ikke Sparekassen Thy Arena

Avarta har stor respekt for besøget i Thisted, men frygter ikke Sparekassen Thy Arena, hvor Thisted FC ikke har tabt i foråret. 

“Thisted og Avarta er to hold med selvtillid, og Thisted kommer med mange sejre. Vi kommer med seks opgør uden nederlag. Thisted FC må være favoritter til at vinde kampen, men vi klør på og tror på egne evner, og vi frygter ikke at komme på Sparekassen Thy Arena. 

Jeg tror måske ikke, at udviklingen i opgøret bliver det, jeg så på Østerbro Stadion, hvor jeg så Thisted FC mod B93, og håber vi er skarpere end B93. Hvis vi ikke er i mest boldbesiddelse så vil det være en af de få kampe, hvor vi ikke har været det. 

Jeg glæder mig til at komme nord på, og der kommer forhåbentlig mange mennesker på lægterne, så det bliver en topkamp.

Vi er et hold, der har mange facetter i os. Vi har en fantastisk vindermentalitet, og har to gange på udebane mod Marienlyst og Brabrand kommet tilbage efter at være bagud. Jeg tror på, at vi kan spille op med Thisted FC”, siger Benny Gall, som er tidligere keeper på F.C. Københavns førstehold og var med på Sparekassen Thy Arena i pokalkampen d. 20. september 2006. 

Ingen oprykningsfeber

“Vi går efter at vinde den næste fodboldkamp, og gør vi det mange gange, så rykker vi op. Vi har ingen målsætning om at rykke op men om at vinde den næste gang. Vi er underdogs i oprykningskampen, så vi kan spille frit fra leveren. 

Det overrasker mig ikke, at vi er en del af oprykningskampen, fordi vi har et godt hold, som er homogent. Vores individualister arbejder benhårdt i kollektivet, og vi har en god blanding af rutine og ungdommelighed. Man kan ikke klare sig igennem kun på ungdom eller rutine, så jeg synes, at vi har en god balance i tingene”, siger Gall og forholder sig til, hvis nu Rødovre-klubben rykker op i 1. Division. 

“Vi har mange ting, som skal forbedres og ændres. Vi har forudsætninger for at kunne løfte opgaven, hvis vi rykker op, men det kræver rigtig hårdt arbejde. Jeg er klar som træner og har været der før, dog er der ikke oprykningsfeber. Avarta er en klub med benene på jorden, og lige nu er vi med i ræset, og det er sjovt og spændende, men det er ikke noget der gør, at Rødovre står på den anden ende”, siger Benny Gall. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok