player image
player image

Brabrand-spiller: Lagt energi og sjæl i Thisted

Nichlas "Tunna" Ørbæk Knudsen er ganske vist Brabrand-spiller, men er født og opvokset i Thisted og har brugt mange mange timer på Lerpytter. I morgen møder "Tunna" sin barndomsklub. 

Kampen mod Thisted FC betyder noget specielt, fordi jeg har lagt ufattelig meget energi og sjæl i Thisted FC som barn. Optakten til denne kamp er dog ikke meget anderledes end alle andre, men det er klart, at der er lidt ekstra på spil i denne kamp for mig", siger den tidligere Thisted-spiller og fortsætter. 

"Styrkeforholdet er åbenbart mindre i 1. Division, end vi først antog. Vi har selv taget point mod stærke modstandere, og det samme har Thisted mod Superliganedrykkerne. Vi må se, hvordan det udvikler sig, men indtil videre tyder alt på, at rækken bliver lige så tæt i år, som den var sidste år", siger Knudsen og skruer antennen direkte ind på søndagens opgør. 

Thisted har overhånden

"Begge hold kender hinanden i de mindste detaljer, og der har altid været en utrolig nerve og intensitet i disse opgør. Med den start, Thisted har fået og de sejre, de har fået, må de have overhånden, men omvendt slog vi dem sidste gang på hjemmebane og tog en 1-1 med hjem fra Sparekassen Thy-Arena, så jeg ser det som et super tæt opgør", siger Nichlas Knudsen. 

Thisted FC´s Kevin Mendoza har udtalt, at Brabrand er svære at score på, og det kan der måske være noget om, da aarhusianerne bl.a. er kendt for ikke at slække på tingene i de bagerste geledder. 

"Vores spil er sat op omkring den solide defensiv, og vi forsøger stadig at få det til at sidde så solidt som i foråret", siger Nichlas Knudsen. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok