player image
player image

Bust: Vil rose vores fans

Thisted FC har haft en pænt tilskuertal i efteråret, og det behager Asger Bust med mange på lægterne hver gang.

“Fremmødet har været over alt forventning. Det er en fornøjelse, at spille foran så mange mennesker, som også ønsker tre point til blå/hvid-stribede”, siger Thisted-spilleren. 

En opgørelse fra bold.dk viser, at Thisted FC har det fjerdestørste tilskuersnit kun overgået af storklubber som Viborg, Vejle og Esbjerg. I gennemsnit har Thisted FC haft 1.213 på hjemmebane og 1.326 på udebane. 

“Jeg vil rose vores fans. De har været trofaste, og de er altid klar på en køretur. Jeg tror, at vi er en af de klubber, der har flest fans med på udebane”, siger Asger Bust til statistikken og fortæller også, at han gerne giver sig tid til at snakke med fansene. 

“Vi forsøger altid at takke vores fans efter kamp, men ved ikke om vi gør noget ekstraordinært, for at skabe den gode relation. Jeg tror, at det er de simple ting, som for eksempel at give sig tid til at snakke dem, der giver den gode relation”, fortæller Bust og kan sagtens mærke effekten af, når der står Thisted-fans på sidelinjen. 

“Det er altid fedt med positive tilråb, så det er klart, at man ønsker at give igen til de fans, der bruger energi på os”.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok