player image
player image

Cheftræner: Godt tidspunkt at møde Vejle

Joakim Mattsson og Thisted FC kastes ud i den første turneringskamp fredag d. 2. marts, og endelig skal der igen spilles om point 

“Vi er velforberedte, haft en god pre-season, og alle mand er næsten friske, så vi er hvor vi skal være. har bl.a. kigget på vores relationer især, når vi har bolden, og vi skal være agressive. Desuden har vi også kigget lidt på standardsituationer", siger cheftræneren , som glæder til fredag aften, når premierekampen mod Vejle fløjtes i gang kl. 19.00. 

“Det er altid svært med første kamp men et godt tidspunkt at møde vejle på, som har fået nye spillere også. Vi regner vi ikke med en fantastisk græsbane, så det bliver nok en en duel kamp og måske ikke så kønt spil", fortæller Mattsson, og der er valgfrit på hylderne, når det kommer til startopstillingen. 

"Jeg har rigtig mange gode at vælge imellem, og det er dejligt, at mange har budt sig til, hvilket betyder, at der er konkurrence på alle pladserne. Så kan man ikke få det bedre som træner, og nu skal jeg vælge de rigtige til den her opgave. 

Jeg glæder mig meget til at komme i gang, selvom det har været en kort pre-season, for det er noget andet, når det er turneringekampe, for nerven er anerledes end i træningskampene”, siger Joakim Mattsson. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok