player image
player image

Cheftræner: I øjenhøjde med spillerne

Bo Thomsen førte an til sin første træning som chef for Thisted FC. 

"Det var en fornøjelse, spillerne var klar, kom i fin forfatning, og de var lydhøre, så det var skønt. Vi har haft en masse pasninger og en del løb forbundet med det, og så får spillerne en masse meter ind i kroppen måske uden at tænke så meget over det. 

Der er selvfølgelig nogle boldmæssige ting, vi skal have optimeret på grund af pausen, men det er småting og ellers synes jeg, at det gik godt. 

For mit vedkommende skulle jeg se, hvor spillerne står henne, og hvilke typer har vi. 

Henrik Larsen (assistenttræner, red) havde gjordt det godt i kulissen inden første træning, og han er god at spare med. Fysioterapeuten hilste på, og der er et godt team omkring holdet, så tingene spillede. 

Jeg har været på i dag, og antennerne har været ude. Nu har jeg arbejdet med formuleringer og tanker, og det kom ud, og vi er i øjenhøjde med spillerne, så vi kan bruge hinanden, for jo bedre bliver det for Thisted FC", siger Bo Thomsen, som var glad for at være tilbage på Lerpytter. 

"Det er fedt at være træner, og jeg elsker det, men nummer et er at være spiller. Jeg var spiller og udlevede en lille drøm dengang i 2006, og der er positive forbundet med at være i Thisted FC". 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok