player image
player image

Cheftræner: Ikke bare et hold man lige besejre

Joakim Mattsson var naturligvis glad for dagens sejr og mener, at Thisted FC har sendt et klart signal om, at de kan være med i 1. Division. 

“Vi kom skidt ud forsvarsmæssig i de første 20 min, men vi kom til chancer i første halvleg. 

I 2. halvleg fortsætter vi og forsvarer os bedre, og så modtog vi ikke et eneste skud på mål, så vores base blev bygget på en god defensiv, og vi fik scoret og havde også en chance på stolpen, og til sidst slog vi til på straffe", siger Mattsson om opgøret, der altså blev vundet med 3-2. 

"To sejre fortæller, at vi kan være med i rækken og har et hold, som ikke lægger sig ned og et mandskab, som gerne vil vinde, og så viser vi overskud igen i det sidste kvarter", fortæller cheftræneren, der dog ikke flyver til himlen, fordi man har fået maksimum point 

"Jeg konstaterer, at vi har vundet to kampe, hvor vi har været bagud, og hvis jeg ville tænke tanken Superliga med 31 runder tilbage, så vil det være utopi. Alle andre må drømme og flyve højt, men vi holder fødderne i den jyske muld og retter fokus på pokalkampen onsdag mod Hedensted på udebane", lyder det fra Joakim Mattsson, der dog ikke er i tvivl om, at omverdenen har fået øje på Thisted FC. 

"Vi har i sommer ikke hentet 3-4 store kanoner fra 1. Division, men har bygget videre på kollektivet, og hvis nogle har tvivlet, om vi kunne være med, så har vi sendt et signal om, at det kan vi, og vi er ikke bare et hold, som man lige besejre. 

Dog gør resultaterne os ikke til favoritter i den næste turneringskamp mod FC Fredericia", siger Mattsson. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok