player image
player image

Cheftræner: Ikke være naive og dumme

En spændt cheftræner gør i denne uge Thisted FC klar til premierekampen mod Viborg, hvor han vurderer, at der er fine chancer for en sejr. 

"Det sidste indtryk jeg tager med efter 4-2 sejren over Skive, er at vi spiller en fantastisk første halvleg. Kan vi gøre det over 90 minutter, så bliver vi verdensmestre", siger Mattsson med et glimt i øjet. Vi havde dog ikke ligeså god en anden halvleg, så vi har taget erfaring med, hvordan vi skal forholde os til, når modstanderen scorer mod. 

"Startopstillingen mod Viborg F.F. er endnu ikke på plads, men jeg er ved at få en ide om det, og spillerne har stadig mulighed for at spille sig på weekendens start 11´er. Lige nu er jeg meget afslappet, men søndag formiddag vil jeg være positiv spændt, for vi er jo til eksamen hver søndag. 

Vi glæder os til at vise os frem på en anden scene, hvor der er mere fokus, og vise at der også skal spilles fodbold i 1. Division i Thy. Jeg bestemt, vi har en chance mod Viborg, og vi kommer til at spille den indtil sidste sekund. Nu har jeg set Viborg tabte 3-2 til Vendsyssel FF, som vi spille uafgjort mod, og uden at spille smart, så vil jeg vurdere, at vi har mulighed for at vinde over Viborg. 

Vi skal sørge ikke være naive og dumme på søndag, for selvom vi gerne vil fokusere på det, som vi er gode til, så er vi nødt til at være opmærksom på det, som Viborg kan og gøre ondt på dem, hvor det er muligt. 

Viborg uden tvivl klare favoritter, for for fire måneder siden var to rækkers på os, men det betyder ikke, at vi ikke har en chance", siger Joakim Mattsson. 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok