player image
player image

Cheftræner: Ild i omklædningen inden kampen

Reaktion fra cheftræner Henrik Larsen efter nederlaget til Vendsyssel FF. 

"Der var ild i omklædningsrummet inden kampen. Vi kom ud med rigtig indstilling, tænding og disciplin til opgaven. Vi har prøvet at ændre spilsystemet, og det har vi haft kort tid til at implementere, og derfor udviste spillerne utrolig disciplin i forhold til at gøre de ting, som vi har arbejdet på", siger cheftræner, Henrik Larsen og tilføjede. 

"Kevin (Mendoza, red) havde normalvis styr på den afslutning, som kom 12 minutter før tid, hvor Vendsyssel kommer på 2-1. Vi var med at få omstillingsmuligheder inden 2-1, og sad med en god fornemmelse om, at vi nappede tre point. Så satsede vi i de sidste minutter, og som det ofte sker, så giver det bagslag. 

Der hvor vi synes, at tingene så fornuftigt ud, var måde som vi fik etableret spillet på og spillet ud af pres. Det var noget af det, som vi havde kigget på i træningerne, og vores generelle organisation så godt ud, for Vendsyssel tilspillede sig ikke kæmpe chancer i åbent spil", siger Henrik Larsen. 

Sæsonen tikker på sidste vers, og andensidste spillerunde er allerede på onsdag. 

"Vi vil gerne have en sejr, og gerne på onsdag mod Fremad Amager. Vi trænger til sejren, og gutterne har fortjent den. Vi er bestemt ikke gået på ferie endnu, og det kan jeg også mærke på spillerne", fastslår cheftræneren. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok