player image
player image

Cheftræner stopper i Thisted FC

Cheftræner Bo Zinck har meddelt Thisted FC, at han stopper som cheftræner i klubben pr. 30. juni 2017 i forbindelse med kontraktudløb.

"Vi havde håbet, at cheftræner Bo Zinck vil have forlænget sin aftale med klubben, men vi respekterer til fulde Bo Zinck beslutning om at stoppe af hensyn til sin familie og det store tidsforbrug der er i trænergerningen samt sin civile karriere.

Cheftræner Bo Zinck har siden sommeren 2015 haft ansvaret for klubbens førstehold i 2. Division og gjort det glimrende med klubbens unge hold", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Bo Zinck har gennem hele sin kontraktperiode arbejder seriøs, målrettet og meget professionelt med at optimere det sportslige set-up i klubben, hvor målsætningen ved Bo Zincks tiltrædelse var at få klubben tilbage til 1. Division. Det store mål ser ud til at lykkes i denne sæson, og det arbejde kan Bo Zinck snart se tilbage på og samtidig være meget stolt af", slutter Karl Kristian Guldhammer.

Thisted FC har meget at takke cheftræner Bo Zinck for og ønsker Bo alt held og lykke med sin familie og civile karriere.

Klubben målsætning er at have en ny cheftræner på plads inden den 01. juni. Klubben håber, at flere ambitiøse cheftrænere kan se udviklingsmuligheder i holdet og i Thisted FC.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok