player image
player image

Cheftræner: Vejle en storklub og stærkt hold

Henrik Larsen advarer mod, at Vejle er en stor mundfuld, men urørlige er de dog ikke. 

“Vejle er en vanskelig kamp mod rækkens tophold. De har et godt spillende hold og er mega dygtige på bolden og efter en svær første halvdel af foråret, så er de begyndt at lave mål igen. Det bliver en stor mundfuld, det er der ingen tvivl om. Vejle er en storklub og et stærkt hold. 

Vi har ikke været tilfredse med foråret pointmæssig, og det tænder os at slutte rigtig godt af, så der er noget at sætte af på efter sommerferien. Vi vil arbejde stenhårdt for at matche Vejle. 

Udfordringen bliver, at holde Vejle fra at være for meget i boldbesiddelse, for de vil gerne tage spillet, og når de kværner lange sekvenser med bolden, så kan man nemt komme til at lave defensive fejl. Så vi skal sætte spillet på deres banehalvdel og tør spille med bolden og fastholde den. Vi skal også true dem i bagrummet, for de står højt med bagkæden. 

Vi er skulle gerne være der, hvor vi er gode til at organisere os defensivt og være mere trygge ved at være i boldbesiddelse, og så skal vi være skarpere i vores fremadrettet angrebsspil”, siger cheftræner, Henrik Larsen. 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok