player image
player image

Dalum-chef: Ikke bange for røvfuld

Kristoffer Johansen og ser frem til mødet med Thisted FC, og cheftræneren mener, at det vil give fynboerne en fornemmelse af, hvad et kræver at være med på højeste niveau. 

“Vi går ind til den første kamp med forventningens glæde. Både jeg, spillerne og klubben har set frem til foråret, hvor vi skal spille i oprykningsspillet, og det er for os, som er nye i 2. Division, en stor ting og noget, som vi har været glade for at vide hen over vinter. Vi har ikke noget ultimativt pres i forhold til at rykke ned. 

Vi vil gerne udvikle på tingene og blive dygtigere og skal op mod de bedste 2. Divisionshold. Vi har desuden en tro og forhåbning om, at vi kan drille de hold, vi skal møde og, at der også venter point på os”, siger Dalum-chefen, der mener, at det er et passende tidspunkt at møde Thisted FC på. 

“Vi skal op mod en af oprykningsfavoritterne i første kamp. De første kampe lever deres eget liv, og der er noget ekstra nervøsitet og spænding om alt det her. Og det er nok en meget god ide, at komme til Thisted i første kamp, for vi skal op mod et stærkt hold. Alle skal finde sine ben, og der er point på spil igen, og baneforholdene driller måske lidt, så vi skal også håndtere udefra kommende faktorer. 

Holder vi for os selv

Vi går ind til kampen med et ønske om at præstere godt og gøre en god figur. Vi kommer til at møde et Thisted-hold, som har intentioner om at komme bulderende fra første fløjt, og de håber nok også på en oprykning til sommer. De har haft en god forberedelse, og den her kamp giver en god fornemmelse for os om, hvad der skal til for at være med på højeste niveau. 

Vores mission og målsætning er ikke at rykke op, men vi vil gerne vinde alle de kampe, som vi spiller og vinder vi nok, er det måske sådan, at vi kommer til at spille med om oprykning, men dog ikke noget, som folk forventer. 

Det endelig ønske om placering holder vi for os selv, for den ambition og det mål, vi har, vil vi gerne opnå i ro og fred. 

Det er første halvsæson, jeg skal være med som træner, hvor der på en måde ikke er kontaktafregning i forhold til op- eller nedrykning. Det giver os også mulighed for at kigge på udviklingspunkter i vores spil vel vidende, at det måske fjerner fokus fra ting, vi er gode til. Det giver dog ro på bagsmækken og bedre udviklingsbetingelser, at vi ikke rykke direkte ned. Men et gratis forår er det ikke, for vi vil bruge foråret til at se, hvordan vi ser ud, når vi bliver matchet med de bedste 2. Divisionshold, og hvad skal vi gøre for at komme tættere på de bedste mandskaber”, siger Kristoffer Johansen, som ikke frygter at få ørerne i maskinen på Sparekassen Thy Arena. 

“Jeg er ikke bange for at få en røvfuld. Vi har haft ekstremt gode resultater i træningskampene, og vi har også set gode ud, når tingene ikke er lykkedes. Vi kommer til Thisted for at få point med hjem, og vi er ikke et hold, der har for vane at falde sammen”, siger Kristoffer Johansen til kampavisen.   

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok