player image
player image

Direktør: Fodbolddanmark fået øjnene op for os

Karl Kristian Guldhammer har og haft travlt, for 1. Division er en helt anden verden, hvor alt omkring det hele er meget større. 

"Sejren mod Viborg har givet mediebevågenhed, og alle har snakket om den sensation, som det var at slå Viborg F.F., og det blev fulgt op af sejren i Roskilde. Fodbolddanmark har fået øjnene op for os. Spillerne har også oplevet, at der var opmærksomhed på deres præstationer, så det har givet en hel masse", siger direktøren. 

Det større antal tilskuere i første kamp kom bag på Karl Kristian Guldhammer, som højt og helligt lover at optimere på alle fronter. 

"Vi blev lidt overrasket over, at presset var så stort på boderne og billetindgangen, så det har vi evalueret på og ændret lidt i vores billettering. Vi har fået nye skilte op, som viser, hvor man skal gå ind og henne, og bemandingen i boderne er blevet optimeret. Der er jo forskel på at være 600 i gennemsnit og op til 1.600 tilskuere. Vi har gjort de tiltag, der er nødvendige for at give en bedre service", siger direktøren og mærker øget interesse fra omverdenen. 

Det er i det hele taget et andet set-up, vi har nu end til en 2. Divisionskamp, for der er meget mere pres på hele vejen rundt, så vi har haft drøntravlt hele sommeren. Op til kampen mod Fredericia skal der fx forberedes en masse ting, og fra mandag arbejder vi på sponsorater og andet.  

Player-sponsorat

"Sponsorsalget har der været run på, og mange vil gerne bruge Thisted FC til deres markedsføringsplatform. Vi har fået mange henvendelser, og det har helt sikkert noget at gøre med, at vi spiller i 1. Division og vores gode start", fortæller Karl Kristian Guldhammer og forsikrer, at man rent sportsligt holder sig orienteret på spillermarkedet.  

"Skal vi hente nye spillere ud over dem, vi har, så skal vi lave player-sponsorater, og sådan et sponsrat betyder, at man bliver en del af en sponsorgruppe på den spiller, som man sponsore. Og fordelene er, at det giver mere direkte markedsføring. 

Vi går efter forstærkninger, og det skal være nogen, som kan forstærke fra dag et og gå ind i startopstillingen", siger direktør, Karl Kristian Guldhammer.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok