player image
player image

Direktør: Investerer i ny storskærm på stadion

Karl Kristian Guldhammer fortæller her lidt om, hvad han laver i den sidste periode af 2017. Og der kommer bl.a. ny storskærm på Sparekassen Thy Arena.

"Vi skal slutte ordentlig godt af, og så kigger jeg på 2018 og lave et foreløbig budget, så vi er klar foråret, og det der kommer efter. Vi vurderer foråret og efteråret for sig. Men først åbner der sig et spændende transfervindue, og så skal vi se, hvad der sker der. 

Med den placering vi har fået, er flere af vores spillere interessante for andre klubber, og vi skal også selv vurdere, hvordan markedet er, så vi er klar til foråret 2018. Vi har en strategi om, at hente unge spillere, som vil udvikle sig, men det betyder ikke nødvendigvis, at vi skal være meget aktive i transfervinduet. 

Bedre faciliteter

Det kan ske, at vi skal skifte en til to spillere ud, men der bliver ikke markant udskiftning. Vi sælger ikke for hver en pris, og ligger vi i top 3 efter runde 19, så skal vi vurdere, hvad vi kan gøre i foråret 2018 sportslig", siger Karl Kristian Guldhammer og afslører et nyt tiltag på Sparekassen Thy Arena. 

"Så skal vi ud og styrke salget og optimerer på sponsorsiden. Desuden investerer i en LED storskærm på 21 m2, for vi tør godt satse på at komme videre i vores produktudvikling. Vi vil gerne vise levende billeder, holdopstilling osv., og sponsorerne kan også få meget ud af skærmen. 

Derudover har vi også en forhåbning om at forbedre faciliteterne, og der er et stort ønske om at få et større omklædningsrum til førsteholdet", siger direktøren. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok