player image
player image

Fanklub-formand: Distance betyder ingenting, når....

Bjarke Hangaard Jensen tager turen til Nykøbing søndag og håber på, at thyboer fra Sjælland eller Lolland-Falster også kommer for at støtte Thisted FC. 

"Jeg tager turen der over og støtter drengene men umiddelbart lyder det ikke til, at andre fra fanklubben kan deltage på søndag, men jeg hørte i min øresnegl, at nogle af de thyboer, der bor på Sjælland, tager turen til Falster. 

Jeg tænker ikke, at udebaneturen til Nykøbing, er svær at få folk med på, men nærmere at folk ikke kan den dag, ellers ved jeg med sikkerhed, at alle der havde mulighed, havde deltaget i turen. Vi havde snakket om i fanklubben at tage der over lørdag, ligesom vi gjorde mod Amager og få en hyggetur ud af. Det distancen betyder ingenting, når man har blåt og hvidt blod i årene", siger Bjarke Hangaard Jensen og tager en vurdering af fanklubbens start.  

"Jeg synes fanklubben er kommet rigtig fint fra start, trods de små midler, vi har haft til rådighed. Vi har været med til ALLE kampe indtil videre, og det vil vi gerne fortsætte med. Men at få nye medlemskaber i klubben er ikke det letteste, men vi kravler stille og roligt op. Jeg håber rigtig mange thyboer vil melde sig ind i vores fanklub med tiden, så vi kan samle en god flok til hver kamp og skabe en god stemning", siger fanklub-formanden. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok