player image
player image

Fanklub formand: Kan være glade for nu

Bjarke Hangaard som er formand for TFC Fanklub, har set alle kampe i sæsonen hjemme som ude, og han er begejstret for sammenholdet på lægterne. 

Bjarke Hangaard som er formand for TFC Fanklub, har set alle kampe i sæsonen hjemme som ude, og han er begejstret for sammenholdet på lægterne. 

“Foråret har ikke budt på en sejr endnu, så det har været en prøvelse for os, at blive ved med at kunne få folk med på udebaneture og hjemmebane, men for os i fanklubben har det også været utrolig lærerigt, at fodbold ikke altid går, som man ønsker med resultaterne, 

Jeg synes, vi har lært meget af foråret. Bl.a. at det er vigtigt at stå sammen som en fanklub og bevarer gejsten”, siger formanden, som sammen med resten af fanklubben har kørt landet tyndt og set Thisted FC uanset, om det var på Sparekassen Thy Arena eller Sundby Idrætspark på Amager. 

“Motivationen for fanklubben har været der 100 % hele foråret. For os er det vigtigste, at vi gør, som vi også gjorde i efteråret, nemlig at være der for dem både da det gik fantastisk og også nu, hvor resultaterne ikke kommer af sig selv. Og så er vi gode til at stå sammen som et team i fanklubben, for vi motivere hinanden før kampene med en god snak.

Måden vi bedst kan hjælpe holdet på nu, er helt sikkert ved at blive ved med at komme til deres kampe, støtte dem som altid og give dem et skulderklap og en tro på, at den sejr nok skal komme. Vise dem at vi er der uanset resultaterne, og at vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dem.

Fra et fansynspunkt hvordan mener du så, at holdet har præsteret indtil videre foråret?

“Foråret startede ganske fint ud med en uafgjort mod Vejle, som på daværende tidspunkt var rækkens nr 1. Og den gode bølge fra efteråret så ud til at fortsætte. Flere kampe blev til uafgjorte og nederlagene begyndte at komme. Holdet har kæmpet og gjort det de kunne, men det har været stolpe ud i foråret, hvor kampe som vi vandt i efteråret, ikke er gået vores vej i foråret. Marginalerne har manglet desværre. 

Vi leverede et fantastisk efterår og fik mange point der, og det kan vi være glade for nu. Så alt i alt syntes jeg, at drengene har præsteret det, de har kunnet”, siger Bjarke Hangaard. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok