player image
player image

Fanklub-formand: Sender bus til Fredericia

Der bliver sendt en bus afsted fra Lerpytter på søndag, når Thisted FC skal til FC Fredericia. Formanden håber på stor opbakning 

"Thisted FC får den sædvanlige opbakning på søndag, som de altid gør  Vi håber at kunne fylde bussen, så de kan få den maksimale opbakning på lægterne", forklarer TFC Fanklubs formand, Bjarke Hangaard. 

Fanklubben er forholdsvis ny og har allerede haft mange gode ture bl.a. til Esbjerg, hvor der var godt gang i sangstemmerne og flagenene. På søndag skal Thisted-spillernes øre så igen fodres med slagsange fra tribunen. 

"Det går rigtig godt med fanklubben. Det tager tid at starte en fanklub op i Thy men for hver dag der går, ser vi flere fremskrid og flere medlemmer tikker ind. Vi håber, at vores præmiekonkurrence kan tiltrække nye medlemmer unge som gamle for alle er velkommen", siger Bjarke Hangaard. 

Bussen til Fredericia kører fra Lerpytter kl. 10.15. Tilmelding kan ske til Bjarke på telefon: 29 91 62 42. Prisen er 100 kr. for bus tur/retur samt indgangsbillet. Der kan købes sandwich til 40 kr. i bussen samt øl og vand. 

Klik dig HER ind på TFC Fanklubs facebookside

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok