player image
player image

FC Roskilde-chef: Thisted kan nå playoff-kamp 

Rasmus Monnerup tog over efter Rene Skovdahl, som tilbage i september blev afskediget på grund af dårlige resultater i den nye sæson i 1. Division.

“Det var jo en opgave, som så lidt svært ud på det tidspunkt, og vi lå ikke så godt og havde tabt en masse kampe, Det lykkedes med, at sætte en god periode sammen, hvor vi vandt og spillede uafgjort og kom relativ langt væk fra stregen. Så er vi desværre ramt ind i to nederlag her på det sidste til Nykøbing FC og Esbjerg”, siger Rasmus Monnerup, som stoppede tilbage i april som first team coach i FC Roskilde, men nu er tilbage. 

“Det er altid en svær opgave at være træner for top- og tophold, for der er altid pres på, men et er også et fed opgave at sige ja til. Det svære var, at jeg har haft kort tid til at ændre ting, og det er udfordringen at ændre og vinde samtidig. 

Jeg trives godt i FC Roskilde, og det har været en ambition at blive fuldtidstræner, og da jeg fik et tilbud på fuld tid i 1. Division, så var jeg ikke i tvivl, og jeg er rigtig glad for at arbejde med menneskerne omkring holdet og spillertruppen. 

Vi skal i top fem, og det går vi også efter, og på længere sigt vil vi være en del af toppen af 1. Division og senere hen Superligaen”, siger Rasmus Monnerup og drejer tankerne over på opgøret i Thisted. 

Playoff plads 

“Vi skal spille mod et rigtig godt hold, og jeg sagde før sæsonen til mediet “Mediano", at jeg troede, at Thisted FC blev et hold, som man skulle holde øje med. De har en spændende spillertrup og har dygtige spillere på de rigtige positioner. Og har man det så kan man komme langt. Desuden har de fået en rigtig dygtig træner i Joakim Mattsson. 

Jeg tror også, at Thisted FC er med i den sjove ende, når sæsonen er færdig. Men er svært at spå om, om de når en playoff plads, for det afhænger af transfervindue, skader osv. Vejle tror jeg godt man kan skrive en top tre på, og Viborg og Esbjerg må man også forvente er deroppe, når det bliver sommer”, siger Rasmus Monnerup og tilføjer. 

“Men vi så også Skive IK var tæt på, og FC Helsingør rykkede op, så det kan lade sig gøre, at Thisted FC står i en playoff-kamp. 

Til den her kamp har vi forberedt på to meget skarpe angribere, og så har Thisted FC vist, at de spiller fint fodbold når de får plads, og deres pres er markant forbedret under Joakim Mattsson. Thisted FC er favoritter, når man kigger på tabellen, formen og den positive udvikling, som de har været i. De har været imponerende på udebane, men dog ikke ligeså meget på Sparekassen Thy Arena”. 

Frustrerende

Fodboldspillere i Danmark er gået ind i en tid, hvor underlaget ikke er det bedste og heller ej vejret, men det må man ifølge FC Roskilde-chefen leve med. 

“Det frusterende ved at være træner i Danmark, er at man i 8-10 kampe har fokus på banerne, og det må man forholde sig til. Det er ærgerligt, men det er vilkårene. Jeg kan godt mærke, at det har været et mental hårdt efterår for spillerne, og det har vi taget med, når vi har doseret træningen”, lyder det fra Rasmus Monnerup, som fortæller, at FC Roskilde giver sig selv de bedste vilkår, når de spiller langt væk hjemmefra. 

“Når vi spiller i Jylland, så tager vi afsted dagen før, så vi får optimal forberedelse. Men det er så endnu mere motiverende at lave et godt resultat, når vi har så langt hjem”, siger FC Roskilde-chefen og afsløre, hvad et fornuftigt point antal vil være i de sidste to kampe. 

“Jeg kigger ikke på tabellen, men at vi gerne vil ramme et fornuftigt pointsnit, så vi skal se, om vi kan lave fire point i de sidste to kampe”. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok