player image
player image

Formand: Går med sommerfugle i maven

En spændt formand går rundt på direktionsgangen på Sparekassen Thy Arena, og tankerne om 1. Division strejfer Niels Jeppesen hver dag i disse tider. 

“Jeg går lidt med sommefugle i maven over den start, vi har fået. Det er helt vildt. Trænerstaben har gjort et fantastisk stykke arbejde. De sidste fem kampe har vi holdt nullet, så det er ikke kun foran, at det går godt, for modstanderne har også haft chancer. Man skal opsøge heldet, og hvor det var stolpe ud i oprykningsspillet sidste år, så er det nu omvendt. 

Vi er blevet et år ældre, og det er spillerne også, og vi er blevet mere sammentømret, fordi der ikke har været stor udskiftning. Det har betydet meget. 

Jeg er meget overraset over, at det går så godt. Jeg har mange venner på Sjælland og får tit en mail fra dem, hvor de ønsker tillykke med sejrene. Det arbejder, der er blevet gjort uden- og indenfor banen bliver værdsat, og mange siger, at vi er gearet til 1. Division, hvis vi rykker op”, siger formanden, og på forkant er direktionen nødt til at være, selvom intet er afgjort. 

“Vi pusler på, hvordan vi skal klare opgaverne, for den er væsentlig større i 1. Division. Rykker vi op, skal der ikke kun ske noget i spillertruppen, direktionen skal også op i gear. Vi har brug for at kigge fremad, og vi skal til at forhandle med spillere uanset, om det er 1. eller 2. Division. Vores budgetter er lagt efter 2. Division, og vi er ved at finde tallene frem igen og skal snart til at kigge på, hvordan det vil se ud, hvis det er 1. Division i Thisted. 

Nødt til at være på forkant

Når vi vinder en kamp, så øger vi afstanden, og så lang tid, vi kan blive ved med at øge forspringet, så går det den rigtige vej, som det ser ud lige nu. Vi er selvfølgelig begyndt at snakke om, hvad der skal ske, hvis vi rykker op, for vi er nødt til at være lidt på forkant. 

Det kan ikke undgås, at armene er oppe. Man kan ikke være andet end godt tilpas med vores start. Tankerne om 1. Division strejfer mig ofte i hverdagen, og det hele summer spænding. 

Sponsorater er i en opadgående kurve, og det er på grund af vores resultater. Jeg er en meget glad formand, for vi håber jo, at oprykningen lykkes. Oprykningsspillet er jeg desuden meget begejstret for og har selv været med til at konstruere det, for det er blevet mere interessant at komme til fodbold”, siger Niels Jeppesen.

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok