player image
player image

Fremad Amager-spiller: Gerne gå på ferie med forspring

Mohammed Abdallas tror på sejr i Thisted og forventer et lige opgør. 

“For os er det faktisk en rigtig vigtig kamp, fordi vi ligger, hvor vi gør. Heldigvis vandt vi over Vejle, og vi vil have en sejr på søndag for at lægge lidt afstand til nedrykningen og gå på ferie med et lille forspring. 

Med datoen så er det nok ikke den bedste bane, og vores var også nærmest forfærdelig mod Vejle, så det handler om at vinde dueller og have energi på banen samt undgå at lave dummefejl. Jeg tror, at det bliver en meget lige kamp, og vi har noget at revanchere fra sidste kamp. 

Thisted ødelagde nemlig vores gode periode, for efter vi tabte, så er det ikke gået godt. Vi har haft respekt for Thisted, siden vi mødte dem i 2. Division, så jeg vil ikke sige, at vi har fået mere respekt på grund af Thisteds resultater. Vi tager alle opgaver seriøs, og det vil også gøre på søndag”, siger Mohammed Abdallas og kigger kort tilbage på de sidste fem måneder. 

Stor udskiftning

“Det har været skuffende efterår. Jeg synes ikke, vi har leveret det, som vi ved, vi kan og skal levere. Det er både point- og spillemæssigt. På den anden side set har vi gjort det, vi kunne for at få løst tingene, og det kommer vi også til i foråret. Vi har haft en udskiftning på holdet i sommer, og efter vi fik en dårlig start, så har vi skiftet lidt lidt i startopstillingen, og det har også gjort, at tingene har taget lidt længere tid. 

Vores målsætning er at ende i den bedre halvdel, og det har vi sat lidt på pause i og med vi ligger, hvor vi gør. Det er mere vigtigt at koncentrere os om os selv og få tingene til at køre. 

1. Division er svær at spille i, for er man der ikke på dagen, så kan vi tabe til alle. Vi spiller mod dygtige hold, og i Thisted på søndag, vinder vi forhåbentlig”, siger Mohammed Abdallas.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok