player image
player image

Gavranovic: B93 er en af oprykningsfavoritterne

På lørdag er der lagt op til storkamp på Sparekassen Thy Arena, når B93 kommer på besøg, for med en sejr vil københavnerne overhale Thisted FC. 

"Vi kan gøre ondt på B93, hvis vi er klar fra start og får sat vores offensiv i gang, som vi har gjort de første tre kampe. Masser af bevægelse, hurtigt spil og aggressivitet, hvis dette fungerer for os, er der ingen forsvar i 2. Division som kan holde os fra chancer.

Om vi vinder 1-0 eller 5-3, betyder intet for mig, så længe vi har de tre point, når kampen fløjtes af, men kan vi lave en 3-4 stykker, vil det da også give stor selvtillid til vores offensiv, så lad os håbe vi gør det", siger Sead Gavranovic og vurderer ikke kun B93 til at være i periferien i forhold til oprykning. 

"B93 er i mit hovede ikke en outsider, de er med blandt mine favoritter til at rykke op, så ja de er bestemt en kandidat til oprykning.

Jeg kender ikke så meget til B93, men kan sige så meget, at hvis de skal være bedre end os på lørdag, så skal de være rigtig gode. For vi kommer med fuld skrald, og når vi er gode og vores spil fungerer, så har vi set at holdene har det rigtigt svært mod os", siger Sead Gavranovic. 

Kampen bliver i øvrigt sendt DIREKTE på Lokalupdate.dk med optakt fra kl. 14.30

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok