player image
player image

Gavranovic: Godkendt og over middel

Sead Gavranovic vurderede på begivenhederne efter 2-1 over Skive IK. 

"De føste to miutter kom vi godt ud, og så var det som om, at Skive overtog og fik scoret tidligt i en situation, hvor vi ikke får mødt dem. Så svarer vi hurtigt igen, og minuttet efter får Skive også straffe, og så har vi heldigvis Kevin Mendoza, som redder den. Og så kom vi godt med og kontrollerede kampen. Set over hele første halvleg var vi det bedste hold. 

2. halvleg fører vi 2-1, og ville selvfølgelig gerne score det tredje mål, og begge hold brændte lidt chancer, men Skive fik ikke lagt et tryk, som gjorde, at vi blev bange for at smide sejren. Det var en stabil præstation, som var godkendt og over middel. 

Vi har tre kampe endnu, så vi skal ud og hente flere point, for der er stadig noget at skyde med. Vi har ikke været nede i den bølgedal, hvor det ikke går så godt, for vi har været stærke nok og ivrige nok til at holde spilleglæden og vinde kampe. 

Vi har tre svære kampe tilbage, og Vendsyssel ude er den første kamp, og vi har heldigvis en god udebanestatistik", siger Sead Gavranovic. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok