player image
player image

Gavranovic: Kan stige eń til hovedet

Der er succes i Thisted FC, som har lavet et mindre hul i toppen, men de blåstribede har ingen problemer med at holde benene plantet på jorden. 

“Først og fremmest er det hårdt arbejde, som lønner sig nu, og vi arbejdet på det her længe og haft gang i en proces i halvandet år, og så har vi en god portion selvtillid, og når tingene går ens vej, så ender det sådan her. 

I forhold til oprykningsspillet for et år siden, er vi et år ældre og har mere rutine og ved, hvad der skal til. Sidste år var vi langsom ude af starthullerne, og det har vi lært af og er skarpe på, hvad der skal levere i stedet for at være svigende. Vi ser bundsolide ud og har lukket to mål ind i oprykningsspillet, og offensiv går det også godt. 

Især vores træningskultur er blevet bedre, og vi træner, som vi spiller kamp og yder en stor indsats til træningen, og det smitter også af i kampene”, siger Sead Gavranovic, der for halvandet år siden vente tilbage til Thisted FC efter bl.a. ophold i Ringkøbing IF og Jammerbugt FC. 

Ikke stille os tilfredse

“I forhold til da jeg var i Thisted første gang, så er set-up blevet bedre, træningskulturen er bedre, og det er en god sammensætning af spillere, fordi vi er spillere, som har fremtiden foran os, og vi vil udvikle os, og der er en vinderkultur. Vi er en flok unge, hvor vi ældre er omkring 25-27 år. 

Da jeg skiftede tilbage var det med et klart mål om at rykke op på et tidpunkt.

Lige nu ser det godt ud, og der ligger ikke nogen udfordring i at holde benene på jorden. Vi ved, hvad vi vil og ingen snakker 5-10 kampe frem. Vi spiller en kamp, og kigger ikke to frem, fordi det kan stige eń til hovedet. Vi snakker kun om i truppen, at vi vil vinde, og vi skal fortsætte med at tage tre point. 

Vi har lavet et lille hul, i toppen og det giver lidt ro, men vi vil ikke stille os tilfredse, fordi vi har fået en føring”, siger Sead Gavranovic. 

 

Thisted FC møder på søndag Hvidovre IF på Sparekassen Thy Arena kl. 15.00. En kamp der i øvrigt bliver dækket af LokalUpdate.dk, som har sammendrag, billeder og reaktioner klar efter opgøret. 

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok