player image
player image

Gavranovic: Spændende bekendtskaber

Det har ikke den store betydning for Sead Gavranovic, at Viborg F.F. er den første modstander i den nye sæson. 

"Der er rigtigt mange nye og spændende bekendtskaber, jeg ser vildt meget frem til at møde i 1. Division. Men skal man vælge et par stykker ud er der selvfølgelig Esbjerg og Viborg, som er nedrykkere fra superligaen. Det er kampe, jeg glæder mig rigtigt meget til. Og ellers et hold som Skive, hvor jeg kender et par stykker og selv har spillet sammen med træneren Kim Kristensen. Ham vil jeg rigtig gerne slå  

Er Viborg en god eller dårlig modstander at starte med?


"Det er svært at sige. Nogen vil mene, at vi ikke er helt oppe i 1. Divisionsgear i første kamp så derfor er det skidt, andre vil mene at det er en fordel, da vi er ekstra motiverede så. Jeg har det bare sådan, at hvis du spiller fodbold, så spiller du for at vinde, så om det er Viborg eller Brabrand, der dukker op første kamp, er fuldstændig ligegyldigt for mig. Vi skal ud og spille en fodboldkamp om 3 vigtige point, og pointene er vigtige uanset, hvem vi møder", siger Sead Gavranovic og ser også frem til et specielt lokalopgør. 


"Jeg glæder mig rigtigt meget til opgøret mod Skive, og har spillet sammen med nogle derfra før og har været holdkammerat med træneren i Holstebro og plus jeg har haft ham som træner i Ringkøbing. Det er en rigtig god fyr og et super menneske og ikke mindst en rigtig god kammerat for mig, så det glæder jeg mig vildt meget til", siger Sead Gavranovic. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok