player image
player image

Gavranovic: Tilbage til vores basis

FC Roskilde er søndagens modstander i den andensidste kamp i efteråret, og Sead Gavranovic forsikrer, at Thisted FC ikke er gået på ferie trods en fantastisk halvsæson. 

Vi skal tilbage til vores basis, med hårdt arbejde masser af løb og kynisme i begge felter. Finder vi det frem igen, så kan vi også slå Roskilde hjemme”, siger Sead Gavranovic, som vurderer fine chancer for maksimum point i de to sidste kampe. 

"Der er selvfølgelig en mulighed for det i det, at vi slutter med to hjemmekampe mod hold, vi har slået før også. Men jeg tænker nu mest over at tage de tre point mod Roskilde først”, fortæller Thisted-spilleren. Efteråret har været en lang optur med overraskende og flotte resultater med tanker på et hold, som lige er rykket op i 1. Division. Hvem havde troet, at vi her sidst i efteråret, skulle se et Thisted-hold, som ligger i top tre og 18 point ned til nedrykningsstregen? Og uanset afslutningen på efteråret, mener Sead Gavranovic, at Thisted FC har haft stor succes. 

“Jeg synes holdet har gjort det over al forventning. Men det ændrer ikke på, at vi har en vinderkultur på holdet, og vi er ikke tilfredse eller færdige, før alle kampe er spillet”, siger Sead Gavranovic. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok