player image
player image

Høvenhoff : godt at få græs under fødderne

TFC-spillene har får et "masser af græs under fødderne" under denne uges træningslejr i Tyrkiet, og det har været noget alle har set frem til.

- vi har haft over ti træningspas i alt, hvor vi har arbejdet med forskellige ting, som altsammen skal være med til, at vi kan vinde over Vejle på fredag, siger anfører Allan Høvenhoff.

Han mener, at træningslejre er en vigtig del af forberedelserne.

- vi har fået en masse nye spillere ind, som vi har fået lov til at være sammen med. Træningslejren har gjort, at vi allerede har læst dem bedre at kende både på og udenfor banen, og det er vigtigt, at holdet er sammentømret, slår anføreren fast.

Og holdet er tæt på at være helt klar til sæsonen.

- nu har vi den sidste træning i næste uge op til sæsonstarten, og hernede har vi fået rigtigt mange spillere i kamp samtdigt med, at vi har en stort set skadesfri trup, hvis vi ser bort fra Søndergaard, og det giver et rigtigt godt udgangpunkt. Vi er klar til at tage fat på sæsonen, siger Allan Høvenhøff.

Fredagens kamp imod Vejle på udebane er både et topopgør, men også en vigtig kamp for resten af sæsonen.

- det bliver en rigtig, rigtig sjov kamp. Først og fremmest så er Vejle en stor modstander, der har et ufatteligt godt set-up. Vi har selv sendt en god spiller derned (Mads Lauritsen, red.) - en spiller, der oplever stor konkurrence om pladserne på holdet, og det vidner om et professionelt miljø, hvor der er styr på tingene. Nu glæder vi os til at få oplevelsen af at spille på Vejle Stadion, og komme ned og byde dem op til dans. Og så er jeg sikker på, at det bliver en sjov og publikumsvenlig kamp dernede, siger Allan Høvenhoff.

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok