player image
player image

Hvidovre-chef: Uden sejr ikke væk fra oprykningsplads

Christian Iversen er næsten pisket til at vinde i Thisted på søndag for fortsat at have kontakt med andenpladsen, men den hopper Hvidovre-chefen ikke på. 

“Det bliver en svær opgave mod det hold i rækken, som har lavet flest point i foråret, og Thisted FC ser formstærke ud og scorer flere mål end i de første kampe. Omvendt så synes vi også, at vi har et mandskab, der kan slå alle hold. Vi taber heller ikke mange kampe, og vi vil levere et godt resultat i Thisted”, siger Christian Iversen og forsikrer, at Hvidovre ikke er ude af oprykningskampen, hvis holdet taber på Sparekassen Thy Arena. 

“Jeg synes ikke, at nogen hold bag Thisted, endnu er et oplagte nummer to hold i rækken. Brabrand, Marienlyst, Avarta og os selv mister hele tiden point. Der er 30 point at spille om, og vi er syv point efter, og der er for lidt afstand til, at vi konkludere, at vi er væk fra en oprykningsplads, hvis vi taber i Thisted”, siger Hvidovre-træneren. 

“Vi skal møde et mere sammentømret Thisted-hold. De har holdt kontinuitet fra forårets oprykningsspil og hentet et par stærke spillere ind, og den kontinuitet slår de mønt af lige nu.

Selv valgt udskiftning

Hos os er der skiftet megt ud siden sidste oprykningsspil, og det kan man se på resultaterne hos Thisted FC og Hvidovre IF. Vi er unge i udvikling, og har stadig udfald. Målet for os er at holde sammen på spillerne, for de bliver stærkere over tid. 

Vi skal bygge nyt op, men det behøver ikke være negativ, fordi vi selv har valgt at lave udskiftning, det og koster på kontinuitet på kort bane, men vi står stærkere på den længere bane. Spillerne har en positiv udviklingskurve, og det hæfter vi os ved”, siger Christian Iversen, der ser frem til gensynet med Sparekassen Thy Arena.

“Det bliver dejligt at besøge Thisted igen. De har et dejligt stadion og søde mennesker i trænerstaben. Og så tror jeg på, at vi kan gå op og levere et godt resultat. Vi forventer et Thisted-hold med energi og selvtillid, men vi kan også have det, fordi vi ser solide ud og er opadgående i præstationskurven”, siger Christian Iversen. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok