player image
player image

Jakobsen: Fordi man vil have mere

Thisted FC er tæt på at indfri målsætningen om overlevelse, men det betyder ikke, at man i foråret vil slappe af, for vil mere have mere.... Og heldigvis for det. 

“Ferien bruger jeg på at være sammen med min datter og familie. Så ses jeg med nogle venner, og sørger for at restitueret og har en plan om at komme i gang med at løbe og styrketræne", siger Sonny Jakobsen. 

Han og resten af truppen gik på ferie i sidste uge og genoptager træningen igen d. 4. januar, hvor et spændende forår venter. 

“Mine tanker går først og fremmest meget på, at vi skal igennem transfervinduet, så vi kan se hvilket hold, vi har at arbejde med. Der kan jo ske mange ting, men forhåbentlig er det de samme spillere som er her, så vi kan køre videre på en fantastisk holdånd og ikke skal køre otte nye spillere ind", siger Thisted-spilleren. 

Omgivelserne levner formentlig ikke Thisted FC mange chancer for at blive i toppen, men omvendt kan man sige, hvorfor skulle holdet ikke fortsætte i den del af rækken. 

Nej jeg ser ikke nogen grund til,at vi skal falde ned i række,  men vil være naturlig, hvis vi gør. Vi så at alle hold havde små dyk og nogle kom ind i en stime, så det handler om at være stabil og få point med fra alle kampe, så kan vi godt blive i den bedste halvdel. 

Overhaler os

Det vil være unaturlig, hvis nogle af de store klubber overhaler os. Der er dog åben spil, og mulighed for det hele. Jeg drømmer med stort d om, at vi ender i playoff, og det gør man som spiller, fordi man vil have mere. Stiller man sig tilfreds, så går ens udvikling måske mere i stå. Og jeg tror det er en positiv ting, at vi alle er unge og vil opnå mere med fodbolden, og kan vi gøre det i Thisted, vil det være fantastisk. 

Målsætningen er stadig at overleve, men når vi ligger nummer to, så vil mere og have mere, og man begynder at drømme. Men vi er trods alt stadig nordjyder, så vi holder fokus og benene plantet på jorden. 

Kan du forestille dig Thisted FC rykke op i Superligaen? 

"Er der nogen, som kunne forestille Hobro og FC Helsingør i Superligaen. De hold startede vel med at være på størrelse med Thisted FC. Og skulle det ske, at vi rykker op, så vil det ikke være første gang, at en mindre klub rykker op”, siger Sonny Jakobsen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok