player image
player image

Jakobsen: Selv afgøre overvintring i top 3

Sonny Jakobsen fik scoret sine første mål på hjemmebane og vurderer samtidig, at Thisted FC selv kan afgøre, om de overvintrer i top 3. 

"Det var dejligt og en kamp med masser af dueller, og vi fik de tre point, som var vigtigt, og det så godt. Vores tænding og viljen var der, selvom spillet ikke var så godt. 

Desuden fik jeg også scoret mine første mål på hjemmebane foran tilskuerne. Straffesparket blev begået mod Jeff Mensah, og på det andet mål fik jeg en fantastisk aflevering fra Sead Gavranovic", siger Sonny Jakobsen og glæder sig over, at Thisted FC selv kan bestemme, om de vil overvintre i top 3. 

"Banen bliver blødere og vi har ikke ikke så meget power ind i kampene, og håber det også gør sig gældende for modstanderne, men det bliver ikke noget problem at holde kræfterne, for vi kan sagtens æde os selv de sidste kampe.

 

Det er dejligt at se på tabellen, og vores målsætning er jo stadig ikke at rykke ned. Efter dagens sejr tror jeg på, at vi får en sjov kamp på mandag (d. 13. november, red) mod Vendsyssel, og vi kan selv afgøre om, vi vil overvintre i top 3, og gør vi det, så vil det give os god tro på tingene, og det bliver lidt sjovere, hvis vi ligger godt i tabellen i en lang vinteropstart", siger Sonny Jakobsen. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok