player image
player image

Jens Berthel Askou stopper i Thisted FC

Assistenttræner, Jens Berthel Askou stopper i Thisted FC ved kontraktudløb efter udgangen af denne sæson. 

Han blev i forbindelse med assistenttræner Henning Pedersens akutte sygdom i efteråret hentet til klubben på en aftale gældende for resten af efteråret, og havde sin første kamp i september da holdet ude slog VSK Aarhus. I vinterpausen blev kontrakten forlænget til udgangen af sæsonen, efter han på kort tid havde gjort et meget stærkt indtryk og været en vigtig del af efterårets fine resultater, hvor klubben sikrede sig adgang til oprykningspillet.

”Jeg kom til Thisted FC med den helt klare ambition om at rykke hver enkelt spiller op på næste niveau. Det var tydeligt fra min start, at det var en god gruppe ærgerrige spillere at arbejde med, men at de også kunne rykkes yderligere. Det føler jeg helt klart er lykkedes, sammen med i første omgang Bo Zinck, og siden Henning Pedersen da han kom tilbage fra sit sygdomsforløb", udtaler Jens Berthel Askou.

Spillerne har været sultne og meget lærevillige, og de har givet alt for at nå klubbens fælles mål om oprykning til NordicBet Ligaen. At have indkasseret 1 enkelt nederlag i 21 kampe siden jeg kom til klubben, er jeg godt tilfreds med. Men at opleve, hvordan spillerne har rykket sig som mennesker og fodboldspillere, betyder alverden. Jeg er enormt glad for og stolt over det aftryk, jeg har fået sat på spillerne og træningskulturen i klubben, hvilket de forhåbentligt vil nyde godt af gennem resten af deres karriere og i første omgang den kommende sæson. Jeg spår klubben en spændende sæson med gode chancer for at styre sig fri af nedrykning, hvis spillerne formår at bygge endnu mere på og holde fast i mange af de goder vaner, som er blevet indpodet gennem de seneste par sæsoner," siger Jens Berthel.

”Det er naturligvis ærgerligt, at jeg ikke skal fortsætte med at arbejde med spillertruppen, da det føles som om, jeg kun lige er kommet igang. Jeg har lært meget af Bo Zinck og virkelig nydt samarbejdet både fagligt og menneskeligt og sætter stor pris på den plads, han har givet mig i Thisted i dagligdagen til at være mig selv og stille enormt store krav til spillerne og folkene omkring mig”, siger Jens Berthel Askou

”Nu skal jeg ud og tage næste skridt i min karriere i en topambitiøs klub, der er klar til at rykke sig, og forhåbentlig bruge min A-licens som cheftræner eller måske som assistent i et fuldtids- setup under en rigtig dygtig træner, slutter Jens Berthel Askou.”

I Thisted FC er vi rigtig glade for, at Jens Berthel Askou valgte at forlænge sin kontrakt med klubben til forårets oprykningsspil til 1. Division", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer. Jens Berthel Askou har tilført trænerteamet og spillertruppen stor erfaring, som tidligere topspiller fra Superligaen og udenlandsophold, og det har været en meget afgørende faktor i klubbens og spillernes udvikling gennem forårets oprykningsspil. Hver enkelt spiller har virkelig flyttet sig både fysik, mentalt og som menneske det seneste halvår og det har Jens Berthel Askou også en stor andel i, udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jens Berthel Askou er en topprofessionel træner, der med sin store grundighed, engagement og professionelle tilgang til arbejdet som træner, har en stor trænerkarriere foran sig” slutter Karl Kristian Guldhammer

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Direktør Karl Kristian Guldhammer T. 4080 2769

Assistenttræner Jens Berthel Askou, T. 4011 0990

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok