player image
player image

John Dyring: Vi er da presset

Den tidligere Thisted-spiller, John Dyring, besøger sin gamle hjemmebane med et hold, som efterhånden er godt presset i bestræbelserne på at overleve. 

Skive IK er ikke kommet godt fra land i efteråret og ligger i bunden med 10 point og dermed seks af slagsen op til 10. pladsen, som er vejen til overlevelse. Og til den mission har man været på trænerjagt og fundet Anders Gerber, som igen er tilbage i Danmark efter et 2-årig ophold på Færøerne. 

“Anders Gerber er meget professionel i sin tilgang til tingene, og jeg er sikker på, at han kan give det hele et løft.. Han har en klar plan for, hvad vi skal arbejde med, og hvad der er vigtig for, at vi kan vinde nogle kampe, og det skal vi så have implementeret gerne fra på søndag”, siger John Dyring og erkender, at pointhøsten skal være større i de sidste kampe. 

Røget 60 km. nord på

“Jamen vi er da presset, og det er ingen hemmelighed. Vi skal have point i de sidste fire kampe for at få lukket så meget af hullet, som vi kan. Vi har i for mange kampe lige manglet de sidste marginaler og kvalitet, som vi havde i sidste sæson. 

Man kan vel i bund og grund sige, at de to ting er røget 60 km. nord på, og jeg er dybt imponeret over hvad Thisted har præsteret i efteråret. Thisted er et godt bevis på, hvad man kan præstere med ren vilje og holdånd krydret med kvalitet”, siger Skive-spilleren og spår om opgaven på Sparekassen Thy Arena. 

 “Det bliver en ny krig for os, og om det bliver en forrygende kamp eller en knoldsparker kamp, er jeg egentlig ligeglad med, bare vi står med tre point efter 90min”, siger John Dyring. 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok