player image
player image

Kolding-chef: Taber vi er det slut

Kolding IF´s skæbne er bestemt ikke afgjort, for de kan stadig nå en oprykningsplads.  

“Det er alt andet end en sommerkamp. Vi spiller for at vinde alle de kampe, vi kan i 2. Division. Vi blev enige med os selv for et stykke tid siden, at vi ville skubbe fokus væk med at kigge efter oprykning, da det forstyrrede for meget”, siger cheftræner, Anders Jensen, som sammen med holdet har været igennem lidt af hvert de seneste 12 måneder. 

“Presset var der for et år siden, fordi vi var ved at rykke ned, startede op med nyt håb og præsterede måske lidt over alt forventning  og håbede på top fire i efteråret. De her dommedagsprofetier som blev afløst af noget så fornemt som forvetninger, og man skal huske, at man flere af de spillere, som indgår i truppen i dag, var ved at rykke ned i Danmarksserien for et år siden. Det viser også den fantastiske udvikling, som vi har været igennem”, siger cheftræneren, som drømmer om oprykning. 

“Matematisk er i vi stadig med i oprykningskampen, og jeg synes ikke, det er vores erklæret mål at rykke op men at vinde hver kamp. Målsætningen var at være med til det sidste. Organisatorisk og økonomisk er det svært at sige, om vi er klar til at rykke op, men sportslig er vi ikke langt fra dem, vi konkurrerer med. 

Jeg drømmer da om oprykning, men vi har fokus på kampen mod Thisted, og får vi ikke tre point, så er det slut. 

Vi har spillere, som har flytte sig meget det sidste års tid, og skulle det ikke blive til oprykning, kan vi være stolte af den proces, som vi har gennemgået. Når det så er sagt, så spiller vi for at vinde. Thisted er rykket suverænt op, og det er flot, og jeg anerkender et modent Thisted-hold, som er i 1. Division. De har ikke lavet de fejl, som de lavede før og har lært at spille fodbold på den måde, som har givet dem oprykning. 

Ekstraordinær indsats

Så synes jeg selv, at hvis vi haft den modenhed og erfaring, som Thisted, så havde vi været endnu tættere på at spille med om oprykning. Vi har fire point op til Brabrand og har nummer et og to på udebane torsdag og mandag, så ender det med seks point, så tror jeg på, at vi rykker op. Men fra tanke til handling, der er langt. Vi er inde i en god stime og har selvtillid men at tage på Sparekassen Thy Arena og vinde lige nu og her, det vil kræve en ekstraordinær indsats. 

Jeg tror, det bliver en rigtig fin fodboldkamp. Vi vil ud og udfordre Thisted og se hvor langt vi er kommet siden, vi mødte dem sidst, hvor vi sad i omklædningsrummet og så på hinanden og sagde, vi at det var en stærk modstander, vi mødte her. Thisted var stærke og afklaret, og vi havde svært ved at skabe chancer, og selvom vi holdt Thisted relativ fra fadet, så var de i fuld kontrol”, siger Anders Jensen.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok