player image
player image

Mads Lauritsen solgt til Vejle

Det er med stolthed, at Mads Lauritsen er solgt til topholdet fra Vejle. Lauritsen tiltræder med øjeblikkelig virkning i Nørreskoven på en aftale gældende til 31. december 2019.

Det er ikke hverdag, at Thisted FC sælger spillere, men det med stolthed og naturligvis vemod, at forsvarsspilleren, Mads Lauritsen, har gjort sig yder positivt bemærket 170 km. syd for Thisted. Samtidig bekræfter det også, at fordi man er Thisted-spiller, er ingen fredet, for der bliver holdt øje fra nær og fjern. 

"Jeg skifter for at udleve min drøm om at være fuldtidsprofessionel spiller og få lov til at spille i en klub som Vejle, ser jeg meget frem til. Jeg forventer at blive en markant bedre fodboldspiller og hjælpeVejle til gode resultater på banen", siger Mads Lauritsen og fremhæver nogle af højdepunkterne på fra tiden på Lerpytter. 

Fantastisk tid

Helt bestemt foråret hvor vi sikrede os oprykning og sejren mod Viborg FF i første kamp. Og ellers så alle turene i Aalborg-bilen, hvor vi har kørt sammen. Vi har brugt så mange timer i hinandens selskab og haft skønt. 

Det bliver helt vildt hårdt at sige farvel til alle de mennesker, jeg har været sammen med i fire år. Der er så mange, som betyder meget for mig, og jeg kommer godt nok til at savne folkene og klubben. 

Det har været en fantastisk tid i Thisted FC, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for tiden i den blåstribede trøje", siger Mads Lauritsen. 

Stort tillykke til Mads Lauritsen og held og lykke i fremtiden. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok