player image
player image

Mattsson: Bedste præstation indtil videre

Joakim Mattsson var naturligvis ærgerlig over nederlaget, men sendte roser til holdet. 

"Det var vores bedste præstation i sæsonen indtil videre, og i den sidste ende fik vi ikke valuta for pengene. Vi var ikke skarpe nok på chancerne, og det var ikke fordi, vi manglede dem. Vi skabte flere chancer, end vi har gjort indtil videre i sæsonen inklusiv træningskampene.  

Jeg står med en følelse over at være stolt af vores præstation, og så er fodbold indrettet sådan, at det ikke altid er det bedste hold, som vinder. Vi var rigtig dygtige på bolden, udfordrede Vendsyssel og dominerede i første halvleg, og havde tre på træværket, friløber og det hele. 

Så scorer de på deres første afslutning på mål lige før pausen, og så kom vi ud i anden halvleg, og de scorede tidligt på en tilfældig bold, som blev sparket flot ind. Efter det var det en åben slagsudveklsling i begge ender med chancer til begge hold og flest til os. Vi kunne have spillet 20 minutter mere uden at score. 

Hvis vi kigger på hvor hård en kamp vi spillede i Esbjerg sammenlignet med Vendsyssels i weekenden, så var vi i klart bedre form. Spillerne er lavet af et godt stykke stof og vil gerne præstere for sig selv, træneren og holdet. Det er en fornøjelse at være træner for det mandskab her", sagde Joakim Mattssone efter kampen. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok