player image
player image

Mattsson: Det har vi modbevist

Det er tid til den sidste kamp i efteråret efter en forrygende halvsæson som oprykker i 1. Division. 

“Fremad Amager er en kamp, som vi glæder os til, for kan vi slutte godt af og kigge tilbage på en fin sæson. Det med at vinde, betyder noget i forhold til at tabe og gå på ferie. Og det har ikke noget med tabellen at gøre, men at man har det bedre med at gå på ferie med en sejr, fordi der er flere måneder til næste kamp. 

Desuden vil vi også vise os selv, at vi kan vinde på en mindre god bane”, siger Joakim Matsson og tilføjer, at det har været et langt efterår i forhold til, at Thisted FC har spillere, hvoraf ikke særlig mange, har prøvet at spille 1. Division. 

“Intensiteten i træning og kamp samt mængden af træning, har spillerne tacklet godt og været motiveret og fantastiske at arbejde med. Der var dog et tidspunkt for en måneds tid siden, at jeg tænkte over, hvordan spillerne reagerer, når vi kommer ind i en fase, hvor vi ikke plejer at spille fodbold”, siger cheftræneren og hentyder til, at Thisted FC normalvis går på ferie først i november, da man spillede 2. Division. 

“I efteråret har hovederne også har været fyldt med opmærksomhed fra medierne osv. Spillerne har været vant til at tulle rundt i 7 år i 2. Division, og nu er der flere tv-hold hver gang. Men folk har holdt skruen i vandet og bevist, at vi kan være med i 1. Division, selvom vi er oprykkere. Alle har sagt, at Thisted ville falde omkuld, og det har vi modbevist. 

En fed opgave

Vi har ikke tænkt os at gå ned i kadence i foråret, men jeg har ikke tænkt nærmere i deltaljer over, hvordan vi vil angribe foråret. Det jeg ved er, at spillerne har erfaring og er sultne, og så bliver det spændende, hvordan det vil gå i foråret. 

Det har været et spændende og lærerigt efterår. Jeg har nydt hvert eneste sekund, jeg har været på træningsbanen. Det har været en fed opgave at gå ind til, og jeg er glad for, at jeg har kunnet hjælpe tingene på vej, så vi også kan rykke os som hold og klub. 

Jeg modtog en trup, som var lærervillig og ville arbejde og har været sultne i forhold til at blive bedre, og når de arbejder så hårdt, så har jeg fået opfyldt ting, som jeg gerne ville sætte præg på. Fx ny spillestil. 

Vi har haft målsætning om overlevelse, og jeg satte ikke store forventninger op om, at vi skulle nå så og så mange point, men at vi skulle overleve”, siger Joakim Mattsson, som bestemt ikke forventede bestemt en topplacering”.

“Jeg skal bearbejde sæsonen, se kampene igen på video, og tage ting med til foråret. Nu kan jeg danne mig et overblik over, hvad vi skal forbedre, hvad er gået godt, hvor skal vi satse mere. Det er et stort evalueringsarbejde, og så bliver det også noget med at komme væk og tanke energi, så vi kan være friske til d. 4. januar”, siger Joakim Mattsson. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok