player image
player image

Mattsson: Gavner os sidst på sæsonen

En hård opstart i sommer giver udbytte her sidst på sæsonen, hvor der skal sluttes godt af i de resterende opgør, som begge er på hjemmebane. 

“I forhold til mandagens kamp mod Vendsyssel FF, så vil jeg gerne, at vi forsvare bedre, og så er det tredje kamp i streg, at vi laver straffe, og det er på afgørende tidspunkter i kampene, som vi kunne være foruden. Vi skal forsvare godt igen, som vi har gjort rigtig meget, og vi kommer altid til chancer, så der er vi gode.

FC Roskilde spiller på en anden måde, så der vil være mange områder, vi skal angribe. Og det er en anden besætning end Vendsyssel FF, så vi skal udnytte de svagheder, som FC Roskilde har, og det har vi kigget og forberedt os på, og så tror vi på, at vi kan skabe chancer. 

Efterhånden har vi implementeret en god spillestil, hvor vi kan presse højt og stå lavt og angribe modstanderen, og vi har vist os selv, at vi kan alle de tre ting, og så begynder det at sidde mere i skabet, hvornår vi skal gøre hvad.  

Doseret rigtigt

Det er dejligt at slutte af på hjemmebane, og vi håber, at vejret og banen kan holde til det. Og vi har næsten 1.000 tilskuere hver gang, så det er skønt. Det er en fordel, at vores modstandere skal rejse langt, og alt andet end lige gør det en forskel, at vi skal køre knap så langt. 

Der er ikke noget, som tyder på, at vi er trætte, fordi vi har doseret rigtigt, og vi træner godt. Vi trænede hårdt i opstarten, og det gavner os her sidst på sæsonen. Det er dog passende, at der kommer en pause d. 26. november, fordi vi har trænet mere, spillet på et højere niveau, og spillerne har brug for en pause og komme lidt væk fra fodbolden”, siger Joakim Mattsson, som ikke har et decideret mål om, hvor mange point, man skal hente i de to sidste opgør. 

“Vi tror, vi kan vinde begge kampe, men jeg har ikke noget mål om, at vi skal have 4-6 eller point”. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok