player image
player image

Mattsson: HB Køge stadig i erindring

Vi varmer op til søndagens kamp med Joakim Mattsson. 

“HB Køge er et hold, som vi lige har mødt på kunstgræsbanen i Rishøj, så dem har vi stadig i erindring. Nu skal vi spille på vores bane, hvor det bliver en anden kamp, fordi der er forskel på kunstgræs og Sparekassen Thy Arena. Det tænker jeg ligger til vores fordel, fordi vores spillestil er bedre på græs, og håber at vores pres kan skabe HB Køge problemer, så de ikke får gang i deres dygtige fodboldspillere”, siger Joakim Mattsson og forventer flere chancer end i kampen mod Skive IK i mandags. 

“HB Køge er et ud af de mange dygtig hold i 1. Division. Skive var gode til at forsvare sig, og der er HB Køge et lidt mere åbent hold, og det betyder, at der bliver flere chancer i begge ender, fordi HB Køge spiller frisk fremad. 

HB Køge kommer til chancer udenfor feltet i Rishøj, og der skal vi stå fornuftigt i forsvaret på søndag, så de ikke spiller igennem os. Og det kan blive sværere for HB Køge at gøre på almindelig græs. 

Vores sult efter at få tre point er større end kun et point, som vi har fået i mange kampe. Havde vi været helt væk i opgørene, var det ikke godt, men vi har været godt med, og fx mod Skive skulle vi havde afgjort kampen i første halvleg, hvor vi var klart bedre”, siger Joakim Mattsson. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok